Animata blog

Beyond Data Lab a Lift konferencián!

Abban a megtiszeltetésben lehetett részünk, hogy meghívták a Beyond Data workshopot a minden évben fantasztikus Lift konferenciára Genfbe. A konferencia résztvevői Ferenczi Bálint és Bujdosó Attila vezetésével térképezték fel a "data embodiment" téma lehetséges új irányait.

Chrzelice Medialab indul!

Alek Tarkowski (Creative Commons Poland) és Marek Filiciak (SWPS) kezdeményezésére és a helyi Ortus alapítvány segítségével "ideiglenes medialab"-bé alakul a Chryelice-i kultúrház 2010. augusztus 12 és 16 között.

KIBU élőben a Twitter-en (újra)

Majdnem két éves csend után a KIBU újra a Twitter-en. A Kitchen Budapest izgalmasabb és pörgősebb mint valaha. Bejegyzésekből napi szinten értesülhetsz a munkánkról, projektjeinkről és rendezvényeinkről.

Nézd meg a twitter.com/kibu oldalunkat és kövesd nyomon, hogy mi történik nálunk!

Index videó: Játszótér feltaláló gyerekeknek

A Kitchen Budapest egy nemzetközi hírű műhely, ahol fiatal magyar kutatók kapnak lehetőséget találmányaik megvalósításához.

-- az Index új videójában a Kibut mutatják be. A videót a hajtás után találjátok.

KIBU a createdigitalmotion.com-on

A Create Digital Motion egy olyan weboldal, ahol mindig naprakész információkat olvashatnak az odalátogatók VJ-zés és mozgó kép témában. Igen nagy megtiszteltetés, ha valaki helyet kap itt és nekünk sikerült: Animata projektünkről írnak a CDM-en!

Animata - AZ ÉV SZOFTVERE

A Pixelache Fesztivál szervezői ebben az évben Animata projektünket választották 'Az Év Szoftverének'!! Workshopokat fognak szervezni ebben a témában, valamint promotálni fogják szerte a világon a KIBU eme remek találmányát. Irány a világhír!

Reverse Shadow Theatre


Jazz pub


Animata dobos


Még több OSC


Syndicate content