SubMap menni Dublin...

2012/06/04 - 14:20

Hamarosan szedelőzködünk, és utazunk Dublinba, mert a Hack the City fesztivál nyitóhétvégéjén tartunk workshopot a Science Galleryben. A szervezők ezt az eseményt az idei év zászlóshajó kiállításának, kulcseseményének szánják, ezért is nagy dolog, hogy meghívást és szerepet kaptunk benne.

Az általunk tartott 2x1 napos workshopon a résztvevők saját szubjektív Dublin térképeiket hozhatják létre a segítségünkkel. Olyan nagy nevekkel kerültünk így egy kalap alá, mint Mark Shepard, aki a Serendipitor alternatív navigátor projektjével a Transmediale Award tavalyi döntőse volt. Vagy Julian Oliver, aki a 2011-es Prix Ars Electronica díjátadón Golden Nica díjat nyert a Newstweekkel. És persze Evan Roth, aki az EyeWriter projekt csapatával 2010-ben több rangos díjat, az Ars Electronica és a Future Everything díját is begyűjtötte. Ő járt is nálunk januárban, előadásának felvétele itt tekinthető meg:

Szóval kicsit most büszkék vagyunk magunkra, és arra buzdítunk, hogy ha a környéken jársz, feltétlenül ugorj be a workshopra.