Csík-Kovács Zoltán

A MOME vizuális kommunikáció szakon végzett, ezt megelőzően filozófia és programozó matematikus szakon tanult az SZTE-n.

A legtöbbet a Nighmo (Home Moonlight) projekten dolgozott. Ez a projekt egy régi álma volt, amely a Kitchenben tudott megvalósulni. Igaz, hogy legelőször teljesen másképp képzelte el, viszont ami végül megvalósult, arról álmodni sem mert volna.

Másik fontos projektje a Landprint amely nagy sikert aratott a tech-blog szférában. Jó tapasztalat volt számára a sikeres együttműködés és az, hogy létezik olyan hely, ahol a leg elvetemültebb ötletek is megvalósulhatnak.

Sokminden felkelti érdeklődését például az új médiák, interfészek, webes közösségek által generált új jelenségek, valamint minden ami design, és a természet az ember, a technológia szokatlan kapcsolódásai.

Mindig van egy ötlete, és biciklivel változtatja a helyét.

További információt a weboldalán találsz:
zoltancsikkovacs.net

zoltan blogja

Bacarobo 2.0 - Hülye Robotok Versenye

A Bacarobo 2.0 hülyerobot versenysorozat először tavaly hagyta el Japánt, és hazánkban mutatkozott be első alkalommal Európában. Idén, a Trafó színpadán immár második alkalommal, a szó szerint értendő szórakoztató elektrotechnika veszi át az uralmat, ahol viccesen működő robotok nemzetközi versenyére készülhetünk. A Bacarobót a japán MaywaDenki csoport alapítója, Tosza Nobumicsi szervezte meg először Tokióban, aki tavaly, a verseny európai debütálásán személyesen is részt vett az előkészítésben és a zsűrizésben.

Kibu katalógus 2011

Az új Kitchen Budapest katalógus amellett, hogy 2007-től napjainkig bemutatja az életünket, projektjeinket, egyik különlegessége, hogy játékra sarkall.

Pályázz hülye robottal! - Bacarobo

Pályázz! Küldd el nekünk a saját hülye robotod, és ha elég viccesre sikerült, akkor egyike leszel a 10 szerencsés nyertesnek akik a Bacarobo Kupán mutathatják be robotjukat a Trafóban!

Tovább a Bacarobo weboldalra

Hírcseppek az utcán


Elkészült a Newsleak projekt prototípusa, amit magyarul "Hírcseppek"-nek kereszteltünk. A mai napon teszteltük élesben is Budapest több pontján. Érdekes volt kipróbálni, hogy hogyan reagálnak az emberek, ha egy új, ismeretlen objektum jelenik meg az utcán.

A Versbab megérkezett!

Poem Bean - blinking eye

Nyomd meg a hasát és a Versbab LED szeme elvillogja neked Morze kódban a babban tárolt verset. Miért jó ez? Mert a költészet jó, és még jobb ha Morze kódban kódolt!