KIBU katalógus 2010! Tervezz a Kitchen Budapestnek!

Keressük a 2010-es KIBU kiadvány grafikusát!

Pályázatot írunk ki a KIBU projektjeit, megjelenéseit, együttműködéseit és oktatási programját tartalmazó katalógus tervezőgrafikusi posztjára! Gyere, ha úgy érzed, te tudod legjobban megtervezni, mit is csinálunk!

KIBU a berlini CHB-ban!

Talking Flowers, Opera Looper és No Copy Paste június 5-én este a berlini CHB-ban (Collegium Hungaricum Berlin), a Tudományok Éjszakájának keretében.

Ha Berlinben jártok, gyertek, mert mindkét projektünk kipróbálható és a performansz az egyik legmeditatívabb és legköltőibb technológiai alapú előadásunk!

További info:

Live coding performansz

2010. május 27-én, csütörtökön este 7 órától Live coding performansz a KIBU-ban!

Az esemény egy a programozást előadói eszközként alkalmazó kísérleti audiovizuális performansz.

Résztvevő kutatók: Csík-Kovács Zoltán, Feles Dániel, Gergely Krisztián, Nagy Ágoston

KIBU katalógusok letölthetők!!!

A KIBU eddigi katalógusai pdf formátumban elérhetőek a következő linkeken. KIBU 1 év és KIBU Summer
Akinek nem jutott azért, aki támogatja a természetet, annak pedig azért :)

Nyílt Stúdió nap a Design Hét keretében!

Kitchen Budapest
2009. 10. 06. kedd, 10.00 – 18.00

Versbab-szépségverseny, multi touch-szavazás, 3D malom, játékos nyelvtanulás, Budapest kaliforniai szemmel, speciális kódrendszer, londoni és New York-i munkák

Első alkalommal csatlakozik a KIBU a budapesti Design Hét Nyitott Stúdiók programjához. Egy napon át megtekinthetők és kipróbálhatók a a KIBU legújabb munkái. Látható a 2009. szeptember végi, londoni TENT kiállításon debütált Datafizz installáció és a napokban, a New York-i Brooklyn Museumban sikert aratott Opera Looper. Ismerkedj projektjeinkkel AR (augmented reality) kódok segítségével.


Az esemény a Design Hét 2009 hivatalos programjának része.

Gyere a KIBU-Device Art workshopra!

A Japán Device Art-program keretében Sterk Barbara és Juhász Márton András Effect Effect - Circuit bending gadgets címmel hackelő workshopot tart újjáéledő tamagocsikkal, mozgó, érző tárgyakkal!
Időpont: szeptember 10-e, 10 órától 13 -ig!
Helyszín: KIBU

Jelentkezz és kelts életre te is tárgyakat! info(kukac)kitchenbudapest(pont)hu

Idén is van KIBU-tábor!

Ezen a héten felfrissítjük a csapatszellemet és felizzítjuk a KIBU-lelket!
Négy csapatot alkottunk, akik mindegyike szervez egy napot, ahol együtt dolgozunk és tanulunk és megosztjuk legújabb információinkat a minket körülvevő világból....

Amit biztosan csinálunk:
- Morze jelekkel ellátott Versbabokat
- előadásokat a többi között a Google wave-ről, a vizualitás új irányairól, art and technologyról...

Toy hacking workshop - Pécs

Február 12-13-án Toy Hacking workshopot tartottunk Pécsett, a Művészeti Karon.
Az elsősorban zenei, képzőművészeti oktatásban résztvevő hallgatók először ódzkodtak a különböző játékok és technikai eszközök összekötésétől, de a második napra már mindenki aktívan használta az Arduino-forrasztópáka-LED szentháromságot....

Pixelache-Tinker.it-KIBU workshop és kiállítás Berlinben

Január 26-tól február 1-jéig Berlinben jártunk, a Transmediale Fesztiválon, hogy egy workshopot tartsunk és az eredményeket kiállítsuk a Fesztivál helyszínén.. A finn, svéd, olasz, amerikai, angol és magyar kutatókból, designerekből, mérnökökből összeállt csapat a vattacukrot használta fel, mint vizualizációs elemet, hogy körbejárja a Fesztivál idei témáját, a klímaváltozás problematikáját....

KIBU buli a KÉK-ben

Szeptember 18-án, este 7-től mindenkit szeretettel várunk a KÉK (V. ker, Szervita tér 8.) tetőteraszára, ahol zene és egy sör/bor/egyéb ital :) mellett megmutatjuk magunkat, projektjeinket.

Syndicate content