Startup programunkról


Pár éve a KIBU részese volt a napjainkban már több, mint 8 millió felhasználót számláló Prezi születésének. Itt az idő, hogy új sikerek megvalósítását is segítsük, ezért útjára indítjuk a startup programunkat.

Missziónk, hogy a programunkban résztvevő startupokon keresztül milliók életét tegyük könnyebbé és boldogabbá, ezért elismert mentorok bevonásával tudás-, kapcsolati- és pénztőkével segítjük stratégia, design, technológia és kommunikáció területén tehetséges csapatok startup fejlesztői munkáját.

Csatlakozz hozzánk, ha úgy érzed, hogy sokak problémáját megoldó lehetőségre bukkantál és mentoraink – Árvai Péter, Csikós Gergő, Csíkos Péter, Halácsy Péter, Kocsis Attila, Pistyur Veronika, Schwarz Gábor, Somlai-Fischer Ádám, Szántó Gábor, Szerémi Péter és Vlaskovits Patrick – segítségével valósítsd meg a startupod, az álmod!

Mit adunk?

26 hétnyi kreatív és produktív közeget, ahol elismert mentoroktól tanulhatsz, tehetséges csapatokkal közösen fejlődhetsz és nemzetközi versenyeken mutatkozhatsz be, illetve 4-6 millió forintot, hogy kizárólag a startupod fejlesztésére fókuszálhass.

Mit kérünk?

A saját projekteddel szembeni elkötelezettséged, a szaktudásod és kitartó csapatmunkát, illetve 10-30% tulajdonrészt a projektedből.

Jelentkezz most!

Projekteddel, kérdéseddel, véleményeddel keresd Bogár Bencét:
startup@kitchenbudapest.hu vagy @bncbgr